1. How many of King Henry VIII's wives outlived him?
A) 1
B) 2
C) 0
D) 3
Answer: B)
2. Which of these bands first 6 studio albums have 5 syllable titles?
A) The Strokes
B) The Killers
C) Kings of Leon
D) The Black Keys
Answer: C)
3. The term 'hair of the dog' as a hangover cure is short for 'hair of the dog that bit you,' referencing a disproven cure for what?
A) Scorpion stings
B) Snake bites
C) Rabies
D) Spider bites
Answer: C)
4. The majorly successful reality format 'The Traitors', was originally conceived in which European country?
A) Sweden
B) Belgium
C) The Netherlands
D) Denmark
Answer: C)
5. The name Fall Out Boy comes from a sidekick character in which TV show?
A) The Simpsons
B) Family Guy
C) Beavis and Butt-Head
D) South Park
Answer: A)
6. Sardinia's 'Casu Marzu' is a traditional cheese that is famous for containing what living creatures?
A) Tiny scorpions
B) Miniature eels
C) Insect larvae
D) Earthworms
Answer: C)
7. Which fruit is known as the 'king of fruits'?
A) Pineapple
B) Durian
C) Banana
D) Mango
Answer: B)
8. Along with Oxygen, which element is primarily responsible for the sky appearing blue?
A) Hydrogen
B) Helium
C) Nitrogen
D) Carbon
Answer: C)
9. By what name is Gordon Matthew Sumner better known as?
A) Alice Cooper
B) Sting
C) Bruno Mars
D) Drake
Answer: B)
10. Who invented the remote control boat?
A) Thomas Edison
B) Nikola Tesla
C) Benjamin Franklin
D) Alexander Graham Bell
Answer: B)
Thanks for playing today's quiz. Drop your score in the comments and come back tomorrow for more trivia!🦎
Average score: 5.8/10